.::Pewaris Hakiki::.

YM Tuan Guru En. Mohd Radzi Bin Hj. Hanafi Al-Qadhi

.::PETA KE RUMAH PSSCUHNK::.View Larger Map PSSCUHNK in Google Maps

Lot 2273, Lorong Wakaf Sena , Jalan Pasir Mas Salor, 15100 Kota Bharu, Kelantan.

Email : chkelantan@gmail.com


Atau Klik Disini Untuk Menghubungi Blogmaster

.::TENAGA PENGAJAR ::.

.::DAFTAR ONLINE::.

Daftar OnlineKLIK UNTUK MENDAFTAR SEBAGAI AHLI PSSCUHNK

.::SUDUT NIAGA PSSCUHNK::.

Sudut Niaga PSSCUHNK ini diwujudkan untuk memudahkan ahli mengiklankan perniagaan yang diceburi diruangan blog yang disediakan .
Bayaran sebanyak RM5 sebulan akan dikenakan bagi setiap iklan . Sekiranya berminat boleh menghubungi blogmaster atau YDP untuk keterangan lanjut .

.:: AKHBAR ONLINE ::.

Utusan Online

 Photobucket

myMetro

 Photobucket

MAKLUMAN KEPADA SEMUA AHLI, BERMULA PADA HARI INI BLOG PSSCUHNK AKAN BERTUKAR KE LAMAN WEB WWW.SILATCEKAKKELANTAN.ORG . LAMAN WEB INI MASIH DALAM PEMBIKINAN DAN SEDIKIT TERLEWAT ATAS SEBAB² TERTENTU. SEKIAN TERIMA KASIH

0 komen:

.::TAKWIM PSSCUHNK::.

"Masa yang berlalu tidak akan kembali"


"Demi masa , sesungguhnya manusia dalam kerugian"


JOM SILAT

KLIK UNTUK INFO SELANJUTNYAKERATAN AKHBAR MAJLIS PELANCARAN KEMPEN JOM SILAT OLEH TIMBALAN MENTERI PELAJARAN, DATO SAIFUDDIN ABDULLAH

[sinar+27122009.jpg]

Keratan suratkhabar ini adalah ihsan Cik Mazliza dari ibu pejabat.

.::Mutiara Kata::.

"Kekayaan yg sebenar ialah akal , kepapaan yg sebenar ialah rosak akal . Sepi yang sebenarnya ialah kagum dengan diri sendiri dan kemuliaan yang sebenar ialah akhlak yg baik. "Saidina Ali bin Abi Thalib" "

"Hanya lidah yang mahu berdusta dan berbohong. Namun pandangan mata, hayunan kedua belah tangan, langkah kedua belah kaki dan pergerakan tubuh atau seluruh anggota badan akan menafikan apa yang diucapkan oleh lidah. "Khalifah Ali bin Abi Talib""

"Jadilah seperti pohon kayu yang lebat buahnya, tumbuh di tepi jalan. Dilempar buahnya dengan batu, tetapi tetap dibalas dengan buah. "Saidina Abu Bakar As-Siddiq"

"Jangan engkau percaya melihat kegagahan seorang lelaki. Tetapi jika mereka teguh memegang amanah dan menahan tangannya daripada menganiayai sesamanya, itulah lelaki yang sebenarnya. Khalifah Umar al-Khattab"

.::ALBUM PSSCUHNK::.

MAJLIS SAMBUTAN HARI LAHIR YM TUAN GURU UTAMA DAN MAJLIS IJAZAH 4,5 OGOS 09 SEKITAR SRP 04/04/2009 MAJLIS IJAZAH 16FEB09 MAJLIS PERJUMPAAN BULANAN(FEBUARI2009)

.::SEMBANG CEKAK::.

SILA GUNAKAN RUANGAN SEMBANG CEKAK DILAMAN WEB RASMI PSSCUHNK http://silatcekakkelantan.org TERIMA KASIH